Diensten

Wat regelt Nicole nou zoal? 

Projectmanager, eventmanager, teammanager, operationeel manager, businessmanager, regeltante, personal assistant, tijdelijke directeur... De afgelopen jaren hebben zoveel petten op mijn hoofd gepast dat ik mezelf lastig een vaste functietitel kan geven. Dat maakt ook niet uit - als het maar geregeld wordt!

Ik kijk graag met jou op dagelijkse, tijdelijke of projectbasis waar je mij kunt inzetten. Het
belangrijkste is, dat er rust in de chaos komt. Laat dit nu mijn kracht zijn, om zoveel mogelijk chaos
weer te structureren naar werkbaar.

vertel me meer!

Uurtje-factuurtje

Uurtje-factuurtje

Makkelijker kunnen we het niet maken; jij gooit je werk over de schutting en ik pak het op!  Zet mij in voor een korte periode, vanuit mijn eigen kantoor of vanuit jullie kantoor, gewoon op uurbasis. Het welbekende 'uurtje-factuurtje'


dit wil ik!

85 euro per uur

Tijdelijke collega

Op tijdelijke basis

Je kent het wel: een drukke periode in je bedrijf, maar geen tijd of zin om iemand te werven als nieuwe collega; je wilt gewoon dat iemand het liefst vandaag nog start!

Dan bel je mij! Ik vlieg binnen, pak mijn plek in de organisatie, zoek uit wat er gedaan moet worden en ik regel het voor je! Ik ben even jouw tijdelijke collega die zorgt dat de flinke bak werk weggewerkt wordt. Blijft het daarna druk? Dan help ik je meezoeken naar een vervanger voor mij en werk ik diegene goed in.
.

Dit wil ik!

700 euro per dag

Opties

Dit wil ik!

Project

Op projectbasis

Jij hebt een project liggen waar je zelf niet aan toe komt en waar je geen personeel beschikbaar voor hebt. Dan kom ik om de hoek kijken: ik pak jouw project op en zorg dat dit van A tot Z geregeld is. Denk bijvoorbeeld aan evenement wat geregeld moet worden, een reorganisatie van jouw bedrijfsprocessen, een project van jouw TO DO-lijst...
Door mijn ruime ervaring hoef je me niet in te werken; je geeft aan wat er geregeld moet worden en ik regel het voor je. 

Dit wil ik!

Tarief totale projectprijs in overleg

Dit wil ik!