Over Nicole

Dit ben ik: Nicole Wenting

Geboren in de Achterhoek en opgegroeid met de mentaliteit ‘Gas erop en gaan!’. 
'Niet nöhlen, moar anpakken', zoals ze dat in de Achterhoek zo mooi kunnen zeggen.

Hard werken is mij met de paplepel in gegoten en er zijn dan ook diverse bijbanen gepasseerd voordat ik startte met mijn 'grote-mensen-baan' in het onderwijs. Zeven jaar lang stond ik met veel passie voor de klas, maar toch bleek dat niet mijn roeping. Na een mooie wereldreis volgde een projectmanagementfunctie in de hospitalitybranche, waarna ik na twee jaar via een klant van dat bedrijf in de horeca belandde. In het kader van 'jij kent Arnhem zo goed en ik ga een zaak starten in Arnhem' stortte ik me in het avontuur om te helpen een grote horecazaak op te zetten. Personeel regelen, menukaarten verzinnen, promotieacties, de bouwvakkers aansturen... Dat ging me goed af en zo volgden er nog 5 andere zaken waar ik als operationeel manager verantwoordelijk voor was. Erg mooi, maar ook erg intensief! Het 24/7 rennen in loondienst liet ik los en zo stortte ik mij in het ondernemersavontuur, zodat ik mijn kwaliteiten bij meerdere projecten in kan zetten en mijn eigen tijd nog beter in kan delen.
Sinds 1 januari 2019 zet ik me, vanuit mijn kantoor in Harderwijk, met een grote dosis enthousiasme en liefde in voor meerdere klanten. Op dagelijkse basis, op projectbasis of even tijdelijk bij een bedrijf.

Tegenwoordig vind je mij niet meer tussen de koeien in de Achterhoek, maar tussen de dolfijnen in Harderwijk waar ik woon met Marc en zijn twee kinderen; Nora en Levi. In het weekend vond je me vaak op het podium, waar ik even mijn energie kwijt kon als zangeres, maar daar ben ik sinds de coronapandemie mee gestopt. Nu gebruik ik mijn weekenden vooral om te genieten van de natuur, op reis te gaan, mijn vrienden te zien of heerlijk te luieren met een goed boek op de bank!

Je kunt me wakker maken voor spontane leuke uitstapjes en chocola. Regelmatig trek ik er op uit om de wereld te ontdekken en nieuwe inspiratie op te doen. Dat houdt mij creatief en scherp, even opladen in de natuur, waar de Veluwe uiteraard een prachtige plek voor is!

Ik ben sterk in het aanbrengen van structuur, het opstarten van projecten en ik vind ad-hoc klussen heerlijk om op te pakken. Overal zijn oplossingen voor en met mijn enorme dosis energie en enthousiasme vlieg ik de taken aan. Hoe meer chaos, hoe beter; Nicole regelt het!

Bel Nicole!