Wat anderen over Nicole zeggen...

Canci

Werkte met nicole samen tijdens haar inzet als tijdelijke collega

Ik ken niemand die zo goed is in dingen regelen als Nicole. Enorm scherp, ze werkt snel, oplossingsgericht, denkt altijd met je mee. Het leek wel alsof ze voor 3 werkt, zo efficiënt kreeg ze dingen voor elkaar. Bovendien weet Nicole een positieve sfeer te creëren binnen een team.

Al haar projecten worden gestructureerd en "schaalbaar" opgeleverd. Elk teamlid wist duidelijk wat er van hem of haar verwacht werd. Nicole zorgt voor heldere instructies zodat een nieuw teamlid in een mum van tijd 'up to speed' is.

werkte met nicole samen tijdens haar inzet als tijdelijke collega

Nicole regelt het. Haar naam zegt álles over wie ze is. Het maakt niet uit wat je vraagstuk is, want Nicole regelt het gewoon. Dit doet ze met een glimlach en veel enthousiasme. Daardoor krijgt ze ook iedereen mee en houdt ze het team goed bij elkaar. Daarnaast is Nicole ook heel flexibel, een belangrijke eigenschap om alles te kunnen regelen. Elk bedrijf heeft een Nicole nodig!  

Lisa

Pieter

huurde Nicole in op dagelijkse basis

Fantastisch. Nicole regelt het, en zo is het maar net. Onvoorstelbaar hoe Nicole je zaken uit handen kan halen. Enkel lof en waardering, plus heel veel dankbaarheid hoe zij als mooi mens positief naast me heeft gestaan. Dank je wel Nicole. Voor al die evenementen die je hebt geregeld, voor al die mensen die je hebt aangestuurd, contracten hebt geregeld, mails hebt opgevolgd en vooral de energie die je elke dag en seconde aan iedereen en aan mij hebt gegeven.

Martijn

Werkte met Nicole samen tijdens haar inzet als tijdelijke collega

Nicole is een fantastische collega om mee te werken, met de juiste kennis en expertise.

Tijdens onze samenwerking heb ik altijd snel en effectief met Nicole kunnen schakelen. Een top werkmentaliteit in combinatie met de juiste verhouding gezelligheid maakte onze samenwerking tot een groot succes.

Frank

Huurde Nicole in tijdens de Opstart van zijn bedrijf. Op dagelijkse basis als Personal assistant en vele tijdelijke functies.

Zonder Nicole hadden we niet gestaan waar we nu staan. In de periode dat heel Nederland op slot ging moesten we ineens aanpakken. We belden Nicole en zij regelde het! Van de honderden mails die er elke dag binnen kwamen in mijn mailbox hoefde ik er eind van de dag maar 3 met haar te bespreken, de rest had ze al geregeld. Elke rol die vrij kwam in het bedrijf pakte ze op en daar regelde ze de juiste mensen voor. Zo zijn we heel hard gegroeid van 6 naar 46 medewerkers en van een hand vol klanten naar meer dan 3000 klanten.

Chawa

werkte met nicole samen tijdens haar Inzet als tijdelijke collega

Nicole is een ontzettend betrouwbare aardige gezellige collega om mee samen te werken. Daarnaast overziet ze complexe projecten snel. Door haar nauwkeurige en creatieve manier van werken zet zij heel snel een mooi project neer.

Inge

Huurde nicole in als tijdelijke collega

Nicole hebben we zonder veel begeleiding meteen in kunnen zitten toen we personeelstekort hadden. Nicole ontzorgt above and beyond onder niet altijd makkelijke omstandigheden. Op Nicole kun je rekenen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Bernard

Huurde Nicole in om de Opstart van zijn bedrijf te regelen, nu op dagelijkse basis als sparringspartner

De onvoorwaardelijke steun en motivatie van Nicole is echt bijzonder. Ik kan haar omschrijven als multitalent; van simpel even boodschapjes halen, tot lijsten maken, marketing plannen bedenken, klanten werven en behouden, sales en het tevreden houden van personeel; ik waardeer haar ongekende positieve energie en betrokkenheid, maar ook haar professionaliteit. Kortom: gewoon een heel fijn mens om mee samen te werken

Colin

huurt Nicole in op projectbasis

Nicole is een hele waardevolle kracht voor TIPPR en heel prettig om mee te werken. Aan een paar woorden heeft ze al genoeg en ze zorgt ervoor dat dingen ook geregeld worden. We zijn elke keer weer blij om met Nicole te werken, ook omdat ze ons scherp houdt. We zijn begonnen met de ondersteuning tijdens beurzen maar Nicole denkt nu ook kritisch mee over onze content die we publiceren. Nicole is een hele goede aanvulling die ons extra ondersteund wanneer nodig. Een echte TOPPR!

Brenda

werkte met nicole samen tijdens haar Inzet als tijdelijke collega

Het was heel fijn en vooral inspirerend om met Nicole samen te werken bij de Elzenkliniek. Ontzorgen, structuur aanbrengen, initiatief nemen, snel schakelen, veelzijdig en dat allemaal met een grote dosis enthousiasme.

Dillan

werkte met nicole samen tijdens haar Inzet als tijdelijke collega

Nicole heb ik leren kennen als een energiek, verantwoordelijk, objectief, analytisch vermogend, empatisch en creatief persoon. Daar waar het moeilijk wordt staat Nicole alweer klaar met oplossingen om alles weer in goede banen te leiden. De energie die Nicole uitstraalt en de doorzettingsvermogen zorgt er voor dat elk project is geregeld, structuur heeft en is georganiseerd.