Wat anderen over Nicole zeggen...

Bernard

Huurde Nicole in om de Opstart van zijn bedrijf te regelen, nu op dagelijkse basis als sparringspartner

De onvoorwaardelijke steun en motivatie van Nicole is echt bijzonder. Ik kan haar omschrijven als multitalent; van simpel even boodschapjes halen, tot lijsten maken, marketing plannen bedenken, klanten werven en behouden, sales en het tevreden houden van personeel; ik waardeer haar ongekende positieve energie en betrokkenheid, maar ook haar professionaliteit. Kortom: gewoon een heel fijn mens om mee samen te werken

Chawa

werkte met nicole samen tijdens haar Inzet als tijdelijke collega

Nicole is een ontzettend betrouwbare aardige gezellige collega om mee samen te werken. Daarnaast overziet ze complexe projecten snel. Door haar nauwkeurige en creatieve manier van werken zet zij heel snel een mooi project neer.

Pieter

huurt Nicole in op dagelijkse basis

Het is zo fijn om te weten dat de rommel achter je rug om wordt opgeruimd: je hoeft Nicole maar te bellen en het wordt geregeld! 
Als mensen me vragen 'Hoe komt het dat je zo relaxed bent terwijl je bedrijf zo hard groeit?' dan antwoord ik standaard 'Daarom hebben we Nicole'

Inge

Huurde nicole in als tijdelijke collega

Nicole hebben we zonder veel begeleiding meteen in kunnen zitten toen we personeelstekort hadden. Nicole ontzorgt above and beyond onder niet altijd makkelijke omstandigheden. Op Nicole kun je rekenen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Colin

huurt Nicole in op projectbasis

Nicole is een hele waardevolle kracht voor TIPPR en heel prettig om mee te werken. Aan een paar woorden heeft ze al genoeg en ze zorgt ervoor dat dingen ook geregeld worden. We zijn elke keer weer blij om met Nicole te werken, ook omdat ze ons scherp houdt. We zijn begonnen met de ondersteuning tijdens beurzen maar Nicole denkt nu ook kritisch mee over onze content die we publiceren. Nicole is een hele goede aanvulling die ons extra ondersteund wanneer nodig. Een echte TOPPR!

Brenda

werkte met nicole samen tijdens haar Inzet als tijdelijke collega

Het was heel fijn en vooral inspirerend om met Nicole samen te werken bij de Elzenkliniek. Ontzorgen, structuur aanbrengen, initiatief nemen, snel schakelen, veelzijdig en dat allemaal met een grote dosis enthousiasme.